Ξενοδοχείο Δρυάδες, Άγιος Λαυρέντιος, Πήλιο

Άγιος Λαυρέντιος, Πήλιο

Ξενοδοχείο Δρυάδες, Τοποθεσία στον Χάρτη

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Δρυάδες βρίσκεται στο γραφικό χωριό του Αγίου Λαυρεντίου στο Πήλιο, μόλις 21 χλμ από την πόλη του Βόλου σε υψόμετρο 600 μέτρων. Σκαρφαλωμένο την πλαγιά του Πηλίου, το χωριό ακόμα ανέγγιχτο από τον χρόνο, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής με γραφικά πέτρινα σπίτια, σιντριβάνια και λιθόστρωτα σοκάκια.

Από την Αθήνα και την νότια Ελλάδα - Μέσω της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (E75)

Οδηγείτε την εθνική οδό E75 μέχρι πάνω στο ύψος των Μικροθηβών, όπου στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση τον Βόλο και το Πήλιο, ακολουθώντας την επαρχιακή οδό Αγχιάλου-Βόλου. Φτάνετε στην πόλη του Βόλου όπου και την διασχίζετε οδηγώντας παραλιακά προς την Αγριά. Μετά από 2χλμ ακριβώς στη γέφυρα του ποταμού Βρυχωνα στα Κάτω Λεχονιά στρίβετε αριστερά. Σε 10χλμ φτάνετε στην πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου και στα ξενοδοχεία μας, ξενοδοχείο Δρυάδες και ξενοδοχείο Κένταυρος.

Από Θεσσαλονίκη και βόρεια Ελλάδα - Μέσω της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (E75)

Οδηγείτε την εθνική οδό E75 περνώντας τις εξόδους για Λάρισα, συναντάτε την έξοδο για Βελεστίνο όπου και στρίβετε. Παραμείνετε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου διότι αυτή θα σας βγάλει κατευθείαν στην πόλη του Βόλου. (υπάρχει διασταύρωση πάνω στην έξοδο και η δεξιά λωρίδα σας πάει στο Βελεστίνο). Φτάνετε στην πόλη του Βόλου όπου και την διασχίζετε οδηγώντας παραλιακά προς την Αγριά. Μετά από 2χλχ ακριβώς στη γέφυρα του ποταμού Βρυχωνα στα Κάτω Λεχονιά στρίβετε αριστερά. Σε 10χλμ φτάνετε στην πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου και στα ξενοδοχεία μας, ξενοδοχείο Δρυάδες και ξενοδοχείο Κένταυρος.