Ξενοδοχείο Δρυάδες, Άγιος Λαυρέντιος, Πήλιο

Άγιος Λαυρέντιος, Πήλιο

Ξενοδοχείο Δρυάδες, Γάμοι & Εκδηλώσεις!

Το ξενοδοχείο Δρυάδες έχει σχεδιαστεί με φροντίδα και φαντασία ώστε να ικανοποιεί όχι μόνο την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση αλλά και την ανάγκη για την διοργάνωση επιτυχημένων κοινωνικών, επαγγελματικών και προσωπικών εκδηλώσεων. Αν θέλετε οι εκδηλώσεις σας να έχουν χρώμα, φαντασία και μοναδικότητα, το ξενοδοχείο Δρυάδες είναι ο ιδανικός χώρος. Είτε πρόκειται για ένα απογευματινό cocktail, ένα πάρτι, ένα σεμινάριο ή μια ημερίδα επιχειρηματικών κινήτρων, δώστε ραντεβού με τους φίλους και τους συνεργάτες σας σε αυτό το ξενοδοχείο που ξέρει να μετατρέπει μια απλή εκδήλωση σε εμπειρία ζωής.

Η άρτια γνώση, η εμπειρία και το μεράκι των ανθρώπων του ξενοδοχείου Δρυάδες σε συνδυασμό με την έμπνευση που μπορούν να αντλήσουν οι επισκέπτες από τη θέα και τις εικόνες της περιοχής θα απογειώσει την εκδήλωσή σας και θα την στέψει με απόλυτη επιτυχία. Το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει:

  • Γάμου
  • Βαφτίσεις
  • Εταιρικές συγκεντρώσεις-εκδηλώσεις
  • Συνέδρια και Σεμινάρια
  • Γενέθλια και Ονομαστικές εορτές
  • Παιδικά πάρτιΓάμος και Βάφτιση στο ξενοδοχείο Δρυάδες

Όταν αυτά που ονειρευτήκατε βγαίνουν αληθινά και οι ωραιότερες στιγμές σας "λούζονται" με φώς, λάμψη και ζεστά χρώματα τότε δεν μπορεί παρά να βρίσκεστε στο ξενοδοχείο Δρυάδες και τον Άγιο Λαυρέντιο και να γιορτάζετε τον δικό σας γάμο ή βάφτιση, μια εκδήλωση που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα θυμάστε για πάντα. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου, το ρομαντικό σκηνικό που θα στήσουν για το δικό σας γάμο ή βάφτιση οι άνθρωποι του ξενοδοχείου Δρυάδες, αλλά και οι εξαιρετικές επιλογές φαγητού, τα επιλεγμένα κρασιά και η άριστη εξυπηρέτηση θα συντελέσουν ώστε αυτές οι στιγμές να μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη σας, ως οι ωραιότερες.

Γνωρίστε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου Δρυάδες, περιγράψτε πως φαντάζεστε την δική σας εκδήλωση και αυτοί θα φροντίσουν ώστε να γίνει μια ξεχωριστή εμπειρία. Ο χώρος των εκδηλώσεων αποτελεί ένα μεγευτικό σημείο με εκπληκτική πανοραμική θέα, τα νερά του Παγασητικού κόλπου και τα γύρω βουνά και μπορεί να φιλοξενήσει 120 άτομα σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Γλώσσες
  English
  Français